Historien om Tai Chi

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det er med en kæmpe klump i halsen og tåre i øjnene, at denne tekst bliver skrevet om vores elskede Tai.

 

Tai Chi fik i foråret 2012 mundhulebetændelse og blev sat i behandling, men behandlingen havde ikke den store effekt. Vi kom ofte hos vores dyrlæge Marianne Rasmussen i Husum for, at sikre os vi fik den rette behandling til Tai. Der blev prøvet flere antibiotikakure, men uden den store effekt.
 
Hun fik taget vævsprøver for at se om vi den vej kan finde en årsag/behandling. Da der kom svar fra laboratoriet om, at det er en udefrakommen bakterie der er årsag til betændelsen, og at behandlingsmuligheden er binyrebakomon. Som anbefalet går vi i gang med dette og håber stadig på bedring - den ønskede bedring sker desværre ikke, Tai's mandler hæver op og ligger som appelsinskiver på hvert side af hendes tunge. Vi bliver enige med dyrlægen om at fjerne dem og håber at denne operation kombineret med binyrebakomonkur, kan være medvirkende til at Tai bliver rask. Efter operationen oplyser Marianne Rasmussen os om, at det har spredt sig ned i halsen på Tai og at prognosen for hende ser skidt ud.
 
Vi ser desværre ikke den ønskede effekt til trods for, at Tai får en meget høj dosis binyrebakomon. Hun ville ikke længere spise og trækker sig væk fra os alle, jeg ringer grædende til Marianne Rasmussen - desværre er der ingen yderligere behandlings muligheder. Marianne Rasmussen synes at vi skal lade hende få fred, da hun heller ALDRIG ville blive rask igen. Det er en meget hård afgørelse at få, men vi ønsker under ingen omstændigheder, at vores elskede Tai skulle lide. Vi var nødt til at gå den tunge og meget uretfærdige vej.
 
Vi savner hende så usigeligt meget og kan ikke finde ord der beskriver vores savn. Hun er i vores hjerter gemt og ALDRIG glemt.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tilbage/Back